Menu
Yoursportshop.nl - Online marketing met Product Listing AdsSvedex - Nieuwe webshop met deurconfigurator -
Procurius Ventures

Ontwikkeling DividendApp met responsive website

Frontis heeft in opdracht van Procurius Ventures een commerciële app ontwikkeld die een overzicht geeft van het dividendbeleid van alle Nederlandse beursfondsen genoteerd aan de AEX, AMX, AScX, overige fondsen en pennystocks: de Procurius DividendApp.

Procurius1

Dividend informatie in één overzichtelijke agenda

Procurius wilde een app laten ontwikkelen die informatie over ex dividend data, dividend betaaldatum, het bedrag van de dividenduitkering, de valuta en het soort dividend in één overzichtelijke agenda weergeeft. Want er zijn diverse websites, bladen, kranten en internetfora maar de informatie is vaak niet volledig, niet op tijd beschikbaar of zelfs onjuist. Het volgen van updates op sites is tijdrovend. Ook is het niet duidelijk waar de dividend informatie van afkomstig is. Een Dividend App biedt hiervoor de oplossing.

Eén simpele App met betrouwbare informatie over dividend
Een eigen favorietenlijst samenstellen en notificaties instellen

Functionaliteiten van de DividendApp

Frontis heeft de DividendApp voor Procurius ontwikkeld. De iOS app kent primair een agendafunctie om alle dividenduitkeringen en dividendbetalingen per fonds en per dag inzichtelijk te maken. Elke ex dividend datum, het dividendbedrag en de bijbehorende betaaldatum die bekend is wordt in de agenda weergegeven.

Per beursfonds wordt de dividendfrequentie vermeld en ook of er sprake is van cash dividend, stock dividend of keuze dividend. Gebruikers kunnen daarnaast een eigen favorietenlijst samenstellen en notificaties instellen. Een internetverbinding is niet noodzakelijk, de DividendApp synchroniseert informatie op het moment dat er een internetverbinding beschikbaar is.

Dividend App
Dividend App

Commercieel en meertalig opgezet

De DividendApp is een betaalde app, gebaseerd op een abonnementsmodel. Zo kan men kiezen voor een abonnement van 1, 3, 6 of 12 maanden. De informatie is alleen gedurende de abonnementsperiode beschikbaar. De App is meertalig opgezet en daarom ook geschikt voor beleggers in Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Responsive website
Ter ondersteuning van de DividendApp is er ook een responsive website ontwikkeld door Frontis. Deze website wordt ook optimaal weergegeven op mobiele apparaten.

Wij werkten mee aan dit project
Rik
Rik
Tim
Tim
Sebastiaan
Sebastiaan
Paul
Paul