Menu
BonsenReuling - Stijlvolle responsive website
De Twee Bruggen

Concept en ontwerp brochure

Frontis heeft voor Vakantiepark De Twee Bruggen uit Winterswijk het concept en ontwerp verzorgd van een sfeervolle brochure. Omdat het vakantiepark dicht bij de Duitse grens ligt, is er naast een Nederlandse ook een Duitse versie gemaakt van de brochure.

DeTweeBruggen_1

Nieuw concept

In het nieuwe concept laten we zien hoe veelzijdig een vakantie bij de Twee Bruggen is. 36 pagina's vol inspiratie met sprekende beelden van de rijke natuur in de omgeving, de faciliteiten op het park en uiteraard van genietende vakantiegangers op het park.

Fotografie

De basis voor de brochure ligt bij de sfeervolle fotografie, die Frontis in samenwerking met een fotograaf heeft gerealiseerd. Hierbij wordt de sfeer van het vakantiepark en haar omgeving perfect neergezet. De schitterende beelden geven je direct een vakantiegevoel. 

Fotografie vormt een belangrijke basis
De sprekende beelden geven je direct een vakantiegevoel

Heldere teksten

Samen met De Twee Bruggen is er veel aandacht besteed aan de teksten en de manier waarop het verhaal van het vakantiepark overgebracht wordt. Na het lezen van de teksten in de brochure weet je meteen waar je aan toe bent. 

Doorvertaling naar andere uitingen

Het concept voor de brochure wordt doorgetrokken in andere uitingen, zoals advertenties, flyers en overige huisstijldragers, zodat het een herkenbaar geheel wordt met een professionele uitstraling. 

De Twee Bruggen
De Twee Bruggen
Wij werkten mee aan dit project
Monique
Monique
Sebastiaan
Sebastiaan
Lieke
Lieke
Kevin
Kevin