Menu

Verbeterde feature in Frontis CMS: SEO-module

Geblogd door: Kevin Elfring
maandag 21 november 2016
Thema: Techniek
Kevin Elfring
Afbeelding: Verbeterde-feature-SEO-module

Verbeterde feature in Frontis CMS: SEO-module

⌚ Leestijd: 1 minuut

Het Frontis CMS wordt regelmatig voorzien van nieuwe features en verbeteringen. Vanaf november 2016 is versie 3.2 beschikbaar, deze wordt op dit moment verder uitgerold. In deze update is de verbeterde versie van de SEO-module het paradepaartje. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan deze module en dat is niet voor niks geweest.

De module staat nu vast onderaan iedere pagina in het CMS en maakt het makkelijker om, op basis van zoekwoorden, de title-tag en meta-description te optimaliseren. Tevens wordt er een automatische validatie uitgevoerd en wordt er een voorbeeld gegenereerd hoe de betreffende pagina door Google op een zoekmachine resultatenpagina kan worden weergegeven.

Daarnaast zijn er aantal geavanceerde SEO instellingen toegevoegd waardoor wij als online marketeers makkelijker invloed hebben op de indexeerbaarheid van pagina's, een natuurlijk linkprofiel en om duplicate content te voorkomen/verhelpen. In verband met de complexiteit zijn deze geavanceerde instellingen alleen voor de online marketeers van Frontis beschikbaar. Wil je hier toch van gebruik maken? Neem dan gerust even contact op.

Ontdek de verbeterde versie van de SEO-module in de video hieronder.