Menu

Terugblik: Frontis iDay 2013

Geblogd door: Monique Rooks
woensdag 2 oktober 2013
Thema: Frontis
Monique Rooks
Frontis iDay 2013

Terugblik: Frontis iDay 2013

Op donderdag 26 september hield Frontis het jaarlijkse evenement 'iDay'. Tijdens deze dag bracht Frontis haar klanten op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op en rond het web.

Woensdagavond voorafgaand aan iDay vloog een verdwaalde UFO het Frontis-pand in. De UFO heeft een ravage veroorzaakt en zichtbare sporen in het gras achter gelaten. Het blijkt dat de inzittende aliens op zoek waren naar de Melkweg, maar kwamen uit bij de Euroweg en troffen hier de Frontis Galaxy aan.

Onderstaande beelden van dit spektakel zijn gemaakt door het Doetinchemse bedrijf EYEWINGS, met behulp van een 'drone', ook wel multicopter genoemd. Dit is een op afstand bestuurbare helikopter met een camera aan boord. Drones zijn multi inzetbaar, ze zijn snel en registreren alles van dichtbij. Zeer geschikt dus voor visuele en thermische inspecties op hoogte, 3D scans voor insurveys en gebiedsregistratie.

Tijdens iDay gingen klanten op ontdekkingsreis door 'Frontis Galaxy'. In het Frontis-pand bevonden zich vier 'werelden': de designkomeet, het techniekstelsel, de marketingplaneet en de digitaliseringsmaan. Elke wereld vertegenwoordigde een vakgebied en via verschillende stands ontdekten klanten de nieuwste trends en ontwikkelingen omtrent verschillende onderwerpen, zoals e-commerce, m-commerce, webmarketing, branding, mobiele apps, 3D printer en een drone. Tijdens deze ontdekkingsreis ging men op zoek naar letters die samen een gerelateerd woord vormden. Men maakte kans op een leuke gadget als ze het woord goed hadden. Na de ontdekkingsreis gaf spreker, auteur en fulltime nerd 3.0 Yori Bonnema een interessante lezing over online marketing.

Bekijk ook een selectie sfeerbeelden van iDay 2013 op onze Facebook-pagina

Compilatie Frontis iDay op Focuz TV

Op zaterdag 28 september werd een compilatie van deze inspirerende dag uitgezonden in het programma ‘Business Update’ op Focuz TV. Bekijk de video 'Compilatie Frontis iDay 2013 op Focuz TV' op YouTube