Menu

Frontis lanceert website Stichting Vrienden van Estinea

Geblogd door: Monique Rooks
maandag 18 april 2016
Thema: Frontis
Monique Rooks
Afbeelding: svve-blog

Frontis lanceert website Stichting Vrienden van Estinea

⌚ Leestijd: 1 minuten

Na wekenlang hard werken was het maandag 18 april zover: de nieuwe website van Stichting Vrienden van Estinea werd gelanceerd! Full-service internetbureau Frontis uit Varsseveld sponsort de website. De nieuwe website is een afgeleide van de Estinea website, die een tijd terug door Frontis is gerealiseerd. Voor officiële livegang van de website was er een feestelijk moment bij Frontis. Onder het oog van voorzitter Martin Veldhuizen van Stichting Vrienden van Estinea, ging daadwerkelijk ‘de knop om’.


Intensieve samenwerking

Frontis en Estinea werken al een aantal jaren intensief samen: van een nieuwe visuele identiteit tot de ‘drempelvrije’ website www.estinea.nl en verschillende magazines en brochures. Sebastiaan Hemink, art director bij Frontis: ‘Het is altijd prettig samenwerken met Estinea, voor dit mooie initiatief hoefden we dan ook niet lang na te denken. Gewoon doen!’. En zo staat er na een paar maanden een frisse, overzichtelijke site voor de stichting: www.vriendenvanestinea.nl.

De nieuwe website van Stichting Vrienden van Estinea

Klaar voor de toekomst

Voorzitter Martin Veldhuizen is erg blij met de nieuwe website: ‘Onze vorige website was flink verouderd en paste niet meer bij het beeld dat wij naar buiten willen uitstralen. Deze nieuwe website past bij ons, heeft een frisse look én is klaar voor de toekomst. Wat ons betreft is de website een groot geschenk en kunnen wij ons werk vol trots presenteren op deze fantastische website!’


Ook Vriend worden?

Stichting Vrienden van Estinea zet zich met hart en ziel in voor mensen met een beperking die ondersteuning krijgen van Estinea. Zij biedt hulp bij het organiseren van activiteiten, stellen middelen beschikbaar en leveren een financiële bijdrage aan grote zorgprojecten. Met jouw steuntje in de rug kunnen mensen met een beperking het beste uit zichzelf halen en volop meedoen in de samenleving. Word Vriend! Kijk op www.vriendenvanestinea.nl op welke manieren dit kan. 


Op de foto
Boven v.l.n.r.: Anne-Marieke Vreeman (Estinea), Monique Rooks, Sebastiaan Hemink (Frontis) en Kim Elferink (Estinea)
Onder: Marco Willemsen (Frontis) en Martin Veldhuizen (Stichting Vrienden van Estinea)