Menu

Frontis-klanten bezorgen bewoners van verpleeghuis Den Es een ´Diva Dichtbij´

Geblogd door: Monique Rooks-
dinsdag 10 maart 2015
Thema: Frontis
Monique Rooks-
Afbeelding: diva dichtbij

Frontis-klanten bezorgen bewoners van verpleeghuis Den Es een ´Diva Dichtbij´

Een bijzonder optreden voor iedereen die niet meer zelf naar het theater kan, dat maakt Stichting Diva Dichtbij mogelijk. Op woensdag 20 juni verzorgen zij voor de bewoners van verpleeghuis Den Es een persoonlijk optreden dichtbij. Een optreden dat niet zonder de klanten van Frontis kon plaatsvinden.

Veel bedrijven sturen hun relaties tegen het einde van het jaar een kleine attentie. Frontis liet haar klanten voor het vierde jaar op rij door middel van een online magazine een geschenk, belevenis of goed doel naar wens kiezen. Meerdere klanten hebben voor het goede doel ´Diva Dichtbij’ gekozen, wat uitkwam op een totaalbedrag van € 260,-.

Dankzij onze klanten en ook mede dankzij Diva Dichtbij en verpleeghuis Den Es, kunnen de bewoners van het verpleeghuis in Varsseveld op woensdag 20 juni een mooi optreden bijwonen, verzorgd door twee diva’s van Stichting Diva Dichtbij.

De professionele zangeressen en zangers van Stichting Diva Dichtbij verzorgen optredens voor een ‘vergeten groep’, zoals langdurig zieken en bewoners van verpleeghuizen, hospices en verzorgingshuizen. Zij geven een intieme voorstelling met veel zang en creëren behalve vrolijkheid ook ruimte om emoties rond beperkingen en ziekte te ervaren en te verwerken. Optredens hebben dan ook altijd een grote impact en positieve uitwerking op het ‘publiek’.

Stichting Diva Dichtbij is afhankelijk van sponsoren en donaties om hun waardevolle en dankbare werk te kunnen financieren. Frontis helpt graag waar mogelijk goede initatieven en zij ondersteunt Diva Dichtbij daarom op meerdere manieren, zowel via hun relatiegeschenkenactie als bij het opzetten van een sponsorbeleid, online en offline. Verder adviseert Frontis de stichting op het gebied van online marketing.

U kunt zelf ook een Diva Dichtbij brengen, kijk op www.divadichtbij.nl voor meer informatie over de mogelijkheden en lees dan ook zeker de indrukwekkende reacties op optredens.