Zoeken
  • Home
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Onze klanten
  • Blog
  • Contact

Uitgebreid intranet

The Sting

Frontis heeft voor The Sting een uitgebreid intranet ontwikkeld. Een site voor intern gebruik, waarbij de medewerkers van de verschillende Nederlandse vestigingen op de hoogte blijven van alles wat er binnen de organisatie speelt. Verjaardagen en jubilea van collega’s bijvoorbeeld, nieuws, planningen en informatie over het aanvragen van verlof.

The Sting leverde het design en Frontis bouwde de templates en zorgde voor de verdere realisatie zoals de integratie van Frontis CleverCMS en verschillende aanvullende modules. Beheerders kunnen onderdelen binnen het intranet voor bepaalde gebruikersgroepen afschermen met een inlog.

Er is een dealermodule toegevoegd met praktische informatie. Zo kunnen medewerkers snel de adressen en openingstijden vinden van de verschillende filialen, magazijnen en kantoren. Verder is er een koppeling gemaakt tussen de dealermodule en het ‘smoelenboek’. Zoekt een medewerker bijvoorbeeld informatie over een filiaal, dan krijgt hij of zij direct de collega’s te zien die daar werkzaam zijn.

De interne zoekmachine is gekoppeld aan de SEO-module. Zoekt een medewerker op een specifiek onderwerp, zoals stage, dan volgt er een koppeling met de persoon die zich daarmee bezighoudt. En, zijn er in een filiaal bijvoorbeeld ´hangers´ nodig? Dan komt de medewerker vanzelf op het ‘Boodschappenlijstje’ uit en kan de bestelling digitaal worden geplaatst. Zelfs als er op een iets ander woord wordt gezocht, verschijnt tóch de juiste pagina.

 

Overzichtelijke homepageEenvoudig (informatie over) filialen en medewerkers vindenBenodigdheden bestellen middels het 'Boodschappenlijstje'

Overzichtelijke homepage

Eenvoudig (informatie over) filialen en medewerkers vinden

Benodigdheden bestellen middels het 'Boodschappenlijstje'