Zoeken
  • Home
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Onze klanten
  • Blog
  • Contact

Uitbreiding website met servicegerichte functionaliteiten

Vivare

Frontis heeft de website van woningcorporatie Vivare uitgebreid met servicegerichte functionaliteiten. Deze maken het voor bezoekers onder andere makkelijker om een huur- of koopwoning te zoeken en informatie te vinden over het onderhoud en de koop van een woning.

Om huurders en kopers meer service te bieden zijn veelvoorkomende trefwoorden bij de huur of koop van een huis gebundeld in twee ‘woordenboeken’: een Onderhouds-ABC en een Verkoop-ABC. Bij het Onderhouds-ABC wordt door middel van gekleurde hokjes en letters overzichtelijk aangegeven wie er verantwoordelijk is voor onderhoudswerkzaamheden.

Woningzoekers kunnen op de website van Vivare uitgebreid zoeken naar huur- en koopwoningen. Zo kan men naast plaats, soort woning en prijs breder zoeken op verschillende opties, zoals een lift en een garage. Ook wordt de omgeving getoond dankzij de integratie van Google Maps en Google Streetview.

Er is een uitgebreide vacaturemodule toegevoegd aan zowel de website als het intranet van Vivare, waarbij de status van de procedure wordt weergegeven. Men kan zich ook abonneren op vacature-alerts van Vivare: een automatisch bericht bij nieuwe vacatures.
 

Onderhouds-ABC voor onderhoud aan huurwoningenGoogle Maps en Google Streetview tonen de omgevingDe status van de procedure bij vacatures

Onderhouds-ABC voor onderhoud aan huurwoningen

Google Maps en Google Streetview tonen de omgeving

De status van de procedure bij vacatures