Zoeken
  • Home
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Onze klanten
  • Blog
  • Contact

Sfeervolle responsive website met instant search

ETNA Coffee

Frontis heeft voor ETNA Coffee Technologies, producent van professionele koffiemachines, een nieuwe, responsive website gerealiseerd met integratie van onder andere een uitgebreide filtermogelijkheid en de Instant search-module, geïmplementeerd binnen Frontis CleverCMS.

Sfeer en beleving
Op de homepage van de responsive website draait een online video op de achtergrond om een optimale beleving te creëren. Verder wordt er op de website veel gebruik gemaakt van stijlvolle beelden en productafbeeldingen om een goede sfeerimpressie van de verschillende koffiemachines te geven.

Instant search
Binnen de website van ETNA is de Instant search-module geïntegreerd. Instant search is een vernieuwde zoekfunctie voor websites, die ervoor zorgt dat bezoekers gemakkelijker vinden wat ze zoeken én het mogelijk maakt om bezoekers slimmer door de website te leiden. Zodra men drie karakters heeft getypt in het zoekvak, worden er zoeksuggesties en aanbevolen zoekresultaten (met korte tekst en afbeelding) gegeven. Op deze manier kan ETNA zelf specifieke producten, diensten, onderwerpen of pagina's extra promoten en bezoekers slim door de website leiden. 

Filteren en vergelijken
In het productoverzicht staat een overzicht van alle koffiemachines. Bezoekers kunnen eenvoudig de gewenste koffiemachine zoeken via een ingebouwd filter. Zo kan men filteren op het aantal gebruikers van de machine en de voorkeuren qua koffievariaties. Ook is het mogelijk om de verschillende machines met elkaar te vergelijken.

Uitgebreide productweergave
De specifieke productpagina’s zijn voorzien van uitgebreide informatie, zoals functies, technische specificaties en support. Verder worden de koffievariaties die de koffiemachine kan produceren weergegeven met duidelijke icoontjes. Wanneer men bladert door de verschillende tabbladen bij een specifieke machine, worden ook het zij- en vooraanzicht en de binnenzijde van de koffiemachine getoond, voorzien van hotspots.

Gebruiksvriendelijk
Om bezoekers aan te zetten tot actie, zijn verschillende pagina’s binnen de website voorzien van ‘call-to-action’-buttons, bijvoorbeeld voor contact opnemen en offerte- en informatie-aanvraag. Linksonder op elke pagina komen drie subtiele buttons terug van waaruit bezoekers direct machines kunnen vergelijken, bekijken en ook een advies op maat kan men vanuit deze buttons aanvragen via een handige checklist.

De pagina ‘The taste of coffee’ geeft bezoekers extra informatie over koffievariaties en bevat allerlei recepten waarmee liefhebbers koffie nog lekkerder kunnen maken.

Naast dat de website zoekmachinevriendelijk is opgezet, zijn meerdere pagina’s geoptimaliseerd voor Google. Deze pagina's worden maandelijks onderhouden door Frontis. Ook zal er een Nederlandse versie van de website gelanceerd worden.

Eenvoudig machines vergelijkenHotspots uitgelicht op specifieke productpagina'sSmaakvolle recepten voor de echte koffieliefhebber

Eenvoudig machines vergelijken

Hotspots uitgelicht op specifieke productpagina's

Smaakvolle recepten voor de echte koffieliefhebber