Zoeken
  • Home
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Onze klanten
  • Blog
  • Contact

Nieuwe webshop

Obelink

Voor Obelink heeft Frontis de webshop vernieuwd en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Ook is de gehele webshop geoptimaliseerd voor zoekmachines.

In de nieuwe webshop kan uitgebreid gefilterd worden op bijvoorbeeld prijs, merk, materiaal en gewicht. Alle producten kunnen tot in detail bekeken worden via de zoomfunctie.

Ook is er cross-selling en up-selling toegepast. Gebruikers krijgen bijvoorbeeld op basis van de door hen gekozen producten ook bijbehorende accessoires te zien. Een printbaar boodschappenlijstje zorgt ervoor dat online gevonden producten eenvoudig in de winkel terug te vinden zijn. 

Bij het bekijken van een product worden de actuele levertijden en de prijs inclusief verzendkosten getoond. Wanneer een product is besteld, kan de levering hiervan worden gevolgd via track & trace.

Bij het live zetten van de webshop heeft Frontis redirects (301-pagina's) ingesteld. Zo gaat de opgebouwde waarde van de oude webshop in de zoekmachines niet verloren en kunnen bezoekers de nieuwe webshop ook probleemloos vinden. 

De resultaten na een week zijn succesvol: de bezoekersaantallen zijn verdubbeld en ook het aantal verkopen zijn fors gestegen.

Verfrissend, vernieuwd designUitgebreid filteren op prijs, merk, materiaal en gewichtProducten tot in detail bekijken

Verfrissend, vernieuwd design

Uitgebreid filteren op prijs, merk, materiaal en gewicht

Producten tot in detail bekijken