Zoeken
  • Home
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Onze klanten
  • Blog
  • Contact

Nieuwe, gebruiksvriendelijke websites

Sensire en Yunio

Frontis heeft voor Sensire (gezondheid, zorg en welzijn) en Yunio (kraam- en jeugdgezondheidszorg) een nieuwe website ontwikkeld. 

Sensire en Yunio wilden een gebruiksvriendelijke website die de juiste sfeer overbrengt en alle diensten op gepaste wijze presenteert, zonder de doelgroep in hokjes te plaatsen. Er is daarom veel aandacht besteed aan de indeling van de nieuwe websites. 

Op basis van een inventarisatie-onderzoek volgde een nieuwe navigatiestructuur. Zo worden bij ‘Onze diensten’, gerelateerde ‘subdiensten’ op overzichtelijke wijze uitgelicht.

Om de doelgroep ook online service te bieden, komen de onderdelen ‘Ook handig voor u’, ‘Direct naar’ en ‘Zorg in uw buurt?’ regelmatig terug op de website. Dankzij de geïntegreerde Dealermodule, vindt men bij laatst- genoemde na het invullen van postcode het dichtstbijzijnde zorgpunt.

De nieuwe websites zijn zó gebouwd, dat bezoekers gemakkelijk kunnen schakelen tussen de website van Sensire en Yunio.

De websites zijn gekoppeld aan het Frontis CleverCMS, zodat medewerkers ze eenvoudig kunnen bewerken en aanpassen. Ook de vele banners zijn volledig onderhoudbaar. Binnenkort zullen we ook een extranet en mobiele site voor Sensire en Yunio realiseren.

Alle diensten op gepaste wijze gepresenteerdEenvoudig te onderhouden via Frontis CleverCMSGemakkelijk schakelen tussen de twee websites

Alle diensten op gepaste wijze gepresenteerd

Eenvoudig te onderhouden via Frontis CleverCMS

Gemakkelijk schakelen tussen de twee websites